Εξαργυρώστε τη προσφορά!

Προσφορά για τους 20 πρώτους

Αναγνωρίζοντας την δύσκολη οικονομική κατάσταση που διανύουμε όλοι μας και την επιτακτική ανάγκη για οικονομική προσαρμογή, αποφασίσαμε να μειώσουμε τα δίδακτρα μας με έκπτωση 15% για τους πρώτους 20 μαθητές/τριες μας καθώς και έκπτωση 10% για τους πολύτεκνους.

Στη ΔΕΣΜΕΥΣΗ δημιουργούμε ένα υψηλό επίπεδο προετοιμασίας τόσο στα ειδικά μαθήματα όσο και στα μαθήματα γενικής παιδείας, για τους μαθητές που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν προπτυχιακές σπουδές σε υψηλόβαθμες σχολές, τόσο σε Ελληνικά Πανεπιστήμια όσο και σε διακεκριμένα Πανεπιστήμια της Ευρώπης.

Προετοιμάζουμε τους μαθητές μας για να αξιοποιούν όσο καλύτερα μπορούν τις δεξιότητές τους, να εμπιστεύονται τις δυνάμεις τους, να εκμεταλλεύονται το χρόνο τους να μπορούν να αυτενεργούν.

Μαθαίνουμε σε εκείνους να μοιράζονται αυτά που ανακαλύπτουν, να νιώθουν τα συναισθήματα των γύρω τους και να αντιλαμβάνονται τις συνέπειες της συμπεριφοράς τους, εντός και εκτός της φροντιστηριακής κοινότητας.

Προτείνουμε ένα εξελιγμένο μοντέλο εκπαίδευσης, μέσα από το οποίο επαναπροσδιορίζουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας, με βάση τις νέες πραγματικότητες.

Αλλάζουμε το επικοινωνιακό περιβάλλον της φροντιστηριακής τάξης και εφαρμόζουμε εναλλακτική πρόταση απέναντι στη μαζικότητα της σημερινής εκπαίδευσης. Η φιλοσοφία μας είναι: «Όχι στο μαζικό φροντιστήριο, ναι στο φροντιστήριο για όλους, προσαρμοσμένο στις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε μαθητή».

Στοχεύουμε στη δημιουργία πολύπλευρων προσωπικοτήτων που θα έχουν τη δυνατότητα να χειρίζονται σύνθετα εργαλεία, να αξιολογούν τις ιδέες και να προσαρμόζονται εύκολα στα διάφορα μικρό-κοινωνικά πεδία που επιβάλλουν οι κοινωνικοί τους ρόλοι.

Δεσμευόμαστε να παρέχουμε παιδεία υψηλού επιπέδου, μέσα από τα εξειδικευμένα προγράμματα σπουδών και τις εξατομικευμένες υπηρεσίες μας, πάντα προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε μαθητή.

    

thema1  thema2

thema3   thema4

thema5   thema6

thema7 thema8