Εξαργυρώστε τη προσφορά!

Προσφορά για τους 20 πρώτους

Αναγνωρίζοντας την δύσκολη οικονομική κατάσταση που διανύουμε όλοι μας και την επιτακτική ανάγκη για οικονομική προσαρμογή, αποφασίσαμε να μειώσουμε τα δίδακτρα μας με έκπτωση 15% για τους πρώτους 20 μαθητές/τριες μας καθώς και έκπτωση 10% για τους πολύτεκνους.

Το Κέντρο Μάθησης απευθύνεται:

Το Κέντρο Μελέτης απευθύνεται στους γονείς που θέλουν να είναι το παιδί τους πάντα άρτια διαβασμένο με οργάνωση στα μαθήματα του σχολείου, να εξελίσσει διαρκώς τις δυνατότητές του και επιπλέον να έχει ελεύθερο χρόνο το απόγευμα για παιχνίδι αλλά και άλλες δραστηριότητες. Είναι μία σημαντική βοήθεια για τους εργαζόμενους γονείς που ο χρόνος τους είναι περιορισμένος.
Τίποτα από όλα αυτά δεν θα ήταν εφικτό, αν εμείς πάνω από όλα δεν ήμασταν και οι ίδιοι γονείς, ώστε να βλέπουμε και τους μαθητές σαν παιδιά μας, αλλά και να κατανοούμε τις δικές σας ανάγκες.
Ελάτε να συζητήσουμε από κοντά, ένα από τα πολλά προτεινόμενα προγράμματα εκπαίδευσης για το παιδί σας. Από τα Ιδιαίτερα Μαθήματα που διεξάγονται στο Αναγνωστήριο ως και το πλήρες πρόγραμμα Φροντιστηρίου & καθημερινής μελέτης. Γνωρίστε μας και συγκρίνετε τα πλεονεκτήματα μας, αλλά και τις τιμές μας.
Δώστε στο παιδί σας τη δυνατότητα να μάθει να μελετάει μόνο του, να γίνει αυτάρκες και υπεύθυνο, να γνωρίσει την ελευθερία του χρόνου του και να απολαμβάνει τις υπόλοιπες δραστηριότητές του (αθλήματα, ξένες γλώσσες, μουσική κλπ) ξέγνοιαστο από την μελέτη των σχολικών μαθημάτων!

Το πρόγραμμα του Κέντρου:

Το πρόγραμμα του Κέντρου ξεκινά με την προετοιμασία των μαθημάτων για την επόμενη μέρα στο σχολείο από τον ίδιο τον μαθητή, μέσα σε μικρές ομάδες εργασίας, με την παράλληλη καθοδήγηση του εκπαιδευτικού. Ο ρόλος του εκπαιδευτικού αφορά την επίλυση των αποριών των μαθητών, τη διευκόλυνση της εμπέδωσης της ύλης με την αξιοποίηση σύγχρονων μεθόδων διδασκαλίας και διαφόρων εποπτικών μέσων, τον έλεγχο της κατανόησης, καθώς και την καλλιέργεια της οργανωτικής ικανότητάς τους. Φυσικά αναπόσπαστο στοιχείο της διδασκαλίας συνιστά η διαρκή ενθάρρυνση και η επιβράβευση των μαθητών, η τόνωση της αυτοπεποίθησής τους και η καλλιέργεια της συμπεριφοράς τους! Παράλληλα, οι μικρές ομάδες εργασίες δεν ευνοούν μόνο τη διαδικασία της μάθησης, αλλά και την κοινωνικοποίηση των παιδιών.
Μετά την ολοκλήρωση της μελέτης, προβλέπουμε την παροχή ενισχυτικής διδασκαλίας για τη βαθύτερη εμπέδωση της ύλης. Για τον σκοπό αυτό αξιοποιούμε επιπλέον ενισχυτικό και εξατομικευμένο υλικό που απευθύνεται αποκλειστικά στις ανάγκες του μαθητή μας. Επιπλέον, επιδιώκουμε την τακτική επανάληψη της ύλης, ώστε να κατορθώσουμε τη βαθύτερη εμπέδωση και την κάλυψη των κενών. Τέλος, για τον ελεύθερο χρόνο, οργανώνουμε δραστηριότητες που στοχεύουν στην καλλιέργεια της κριτικής και δημιουργικής σκέψης των παιδιών.

Έτσι επιτυγχάνεται: 

Η δημιουργία κριτικής σκέψης και η καλλιέργεια της ψυχής των μαθητών σε ένα περιβάλλον ευχάριστο και ασφαλές. Εδώ η πρόοδος είναι συνεχής, η μάθηση γίνεται βίωμα, η γνώση συναντά την Τεχνολογία !!!